Vähän aikaa sitten uutisoitiin Sanna Saarijärven käytöksestä Porin Jazzeilla. Hän oli kuulemma käyttäytynyt törkeästi, rynninyt ja haukkunut paikalla ollutta järjestyksenvalvojaa.

Sanna Saarijärvi kertoo eilisen ( 24.7.2007 ) Iltalehdessä, että " Luulisi, että järjestysmiehet ja -naiset olisivat tottuneet festivaaleilla ikävämpäänkin kielenkäyttöön ja ettei mieli nyt kovin pienistä järkkyisi " .

Voi Sanna Sanna.

Se, että saamme työssämme kuulla jos jonkinlaisia solvauksia, uhkauksia ja muuta suunsoittoa ei millään lailla oikeuta käytöstäsi. Onko Sanna sinusta kivaa, jos joku haukkuu? Etkö nostaisikin syytteen kunnianloukkauksesta, jos kokisit nimittelyn erityisen loukkaavaksi? Järjestyksenvalvojakin on vain ihminen, jolla on inhimilliset tunteet. Kyllä minäkin pahoitan mieleni monesta asiakkaan kommentista, koska minua ei ole tehty metallista. Tiedän, ettei niillä kannata vaivata päätään, mutta jotkut kommentit satuttavat sen verran pahasti, ettei niitä noin vain voi järkeillä pois mielestä. Varsinkin kun tämän uutisoidun tapauksen järjestyksenvalvoja sattui olemaan vielä raskaana. Siinä tilassa on varmasti herkkyystaso normaalia korkeampi, mutta en siltikään usko että ko. jv:n rikosilmoitus olisi ollut aiheeton. Mielestäni hän teki ihan oikein. Jos ei muuta, niin toiminee ainakin varoittavana esimerkkinä kaikenmaailman " etkö-sä-tiedä-kuka-mä-olen " -tyyppisille julkkiksille.